Update: Coulance regeling medische fitness

Omdat we voor de medische fitness de deuren gesloten moeten houden t/m 9 februari willen we jullie weer zo goed mogelijk kunnen bedienen en jullie opgebouwde conditie en kracht graag op peil houden. Daarom zullen Jeroen, Mariëlle en Dewi wekelijks een trainingsprogramma plaatsen op onze website en op Facebook. Daarnaast zal er ook wekelijks een video worden uitgelicht met een instructievideo! Juist in deze periode is het belangrijk om fit te blijven.

We bieden het volgende aan voor onze leden met een fitness abonnement:

  • Keuze 1: Geen compensatie. Ik ben tevreden met de online trainingsschema’s, video’s en adviezen. Ik steun TIGRA in deze periode en daarom maak ik geen gebruik van compensatie. TIGRA is je erg dankbaar voor jouw ondersteuning in deze zware periode. (Voor keuze 1 hoef je geen actie te ondernemen).
  • Keuze 2: Kosteloos trainen van 9 februari t/m maart (ter compensatie van de periode dat we gesloten zijn). Per april wordt uw reguliere abonnement weer automatisch verlengd onder dezelfde voorwaarden als voorheen. Wilt u gebruik maken van deze regeling stuur dan een email naar administratie@tigraheerenveen.nl

We hopen u snel weer te zien, als de besmettingscijfers dalen en de regelgeving dat toelaat.

Team TIGRA Fysiotherapie

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken