Update Medische Fitness

Beste medische fitnessers,

Na maanden wachten schijnt er weer licht aan de horizon en is de kans groot dat we woensdag 19 mei de deuren van onze medische fitness weer mogen openen!

De ziekenhuisopname cijfers lijken een gunstig beloop te hebben en aankomende maandag geeft het kabinet definitief uitsluitsel.
We gaan ervan uit dat we woensdag weer mogen starten en daarom nemen Jeroen en Mariëlle maandag of dinsdag contact met u op.

  • Alle huidige leden zullen telefonisch worden benaderd om een afspraak in te plannen. We werken de komende periode op afspraak.
  • Wilt u lid worden dan kunt u contact opnemen met Jeroen of Mariëlle via 0513-627165.

We zien u binnenkort weer graag verschijnen!

©

Meer artikelen

Nieuws | 17 juni 2021

Het verhaal van Eva bij de Kinderfysiotherapeut

Eva is een meisje van 10 jaar en zit in groep 7 van het basisonderwijs. Ze komt met haar moeder naar de kinderfysiotherapeut. De jeugdarts van de jeugdgezondheidszorg heeft haar doorverwezen naar de kinderfysiotherapeut om de motoriek te beoordelen. Ook ligt er een vraag om sportadvies. Lees hieronder het hele verhaal van Eva bij de […]

Lees verder

Nieuws | 14 juni 2021

Trainingskamp TeamNL was een succes!

Het trainingskamp met TeamNL Shorttrack in Font Romeu was een succes! Wel bijzonder om hier weer met het team te zijn. #LaraVanRuijven #TIGRAHeerenveen #TeamNL #topsportbegeleiding Foto’s: Dennis Kruiswijk

Lees verder

Nieuws | 28 mei 2021

Aankomende periode gaat Gea met zwangerschapsverlof

Onze lieve collega Ge A de Jong gaat nu lekker genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Gea, rust lekker uit en geniet van al het moois wat er komen gaat! Rond oktober zien we je graag weer terug in onze praktijk.

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken