Update medische fitness

Zoals gisteravond in de persconferentie door de minister president verteld, blijft de FYSIOTHERAPIE gewoon open. Fysiotherapie is een belangrijke schakel en valt daarmee onder de cruciale beroepen. Hier zijn wij erg blij mee.

Helaas mag de MEDISCHE FITNESS t/m 14 januari 2022 niet meer.

Momenteel zijn wij aan het bekijken hoe we jullie toch kunnen blijven helpen! Wij gaan er alles aan doen om jullie gezonde leefstijl te behouden. We houden jullie via de website, social media kanalen en email op de hoogte.

Omdat er nog geen duidelijkheid is of onze medische fitness weer open mag na 14 januari willen we u een aantal opties aanbieden m.b.t. uw abonnement:

Keuze 1: Geen compensatie. Ik steun TIGRA in deze periode en daarom maak ik geen gebruik van compensatie.
Keuze 2: We bevriezen uw abonnement, dit houdt in dat het abonnementsgeld niet wordt geïnd gedurende de maand januari en begint uw abonnement pas weer in februari.
Komen er versoepelingen en mogen we na 14 januari weer medische fitness aanbieden, dan begint het abonnement pas weer te lopen in februari en zijn de laatste 2 weken van januari gratis! *Mocht de lockdown langer duren dan kunnen we de abonnementen langer bevriezen.

Wilt u gebruik maken van Keuze 1 dan hoeft u niks te doen. TIGRA is u erg dankbaar voor uw ondersteuning!
Mocht u gebruik willen van Keuze 2 geef het dan door via administratie@tigraheerenveen.nl zodat de administratie het goed kan regelen.

Blijf gezond en fit en we hopen u weer snel te zien! TIGRA Heerenveen

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken