Update medische fitness

Zoals gisteravond in de persconferentie door de minister president verteld, blijft de FYSIOTHERAPIE gewoon open. Fysiotherapie is een belangrijke schakel en valt daarmee onder de cruciale beroepen. Hier zijn wij erg blij mee.

Helaas mag de MEDISCHE FITNESS t/m 14 januari 2022 niet meer.

Momenteel zijn wij aan het bekijken hoe we jullie toch kunnen blijven helpen! Wij gaan er alles aan doen om jullie gezonde leefstijl te behouden. We houden jullie via de website, social media kanalen en email op de hoogte.

Omdat er nog geen duidelijkheid is of onze medische fitness weer open mag na 14 januari willen we u een aantal opties aanbieden m.b.t. uw abonnement:

Keuze 1: Geen compensatie. Ik steun TIGRA in deze periode en daarom maak ik geen gebruik van compensatie.
Keuze 2: We bevriezen uw abonnement, dit houdt in dat het abonnementsgeld niet wordt geïnd gedurende de maand januari en begint uw abonnement pas weer in februari.
Komen er versoepelingen en mogen we na 14 januari weer medische fitness aanbieden, dan begint het abonnement pas weer te lopen in februari en zijn de laatste 2 weken van januari gratis! *Mocht de lockdown langer duren dan kunnen we de abonnementen langer bevriezen.

Wilt u gebruik maken van Keuze 1 dan hoeft u niks te doen. TIGRA is u erg dankbaar voor uw ondersteuning!
Mocht u gebruik willen van Keuze 2 geef het dan door via administratie@tigraheerenveen.nl zodat de administratie het goed kan regelen.

Blijf gezond en fit en we hopen u weer snel te zien! TIGRA Heerenveen

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Nieuws | 14 februari 2023

Cursus Balans & Stabiliteit

TIGRA Heerenveen biedt opnieuw de bekende cursus balans en stabiliteitstraining aan gegeven door Chris Groothoff. Een cursus met een visie die in verschillende domeinen van de fysiotherapie zijn toepassing vindt. 𝔼𝕣 𝕫𝕚𝕛𝕟 𝟜𝟛 𝕡𝕦𝕟𝕥𝕖𝕟 𝕥𝕠𝕖𝕘𝕖𝕜𝕖𝕟𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕒𝕔𝕔𝕣𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚𝕖𝕔𝕠𝕞𝕞𝕚𝕤𝕤𝕚𝕖 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕂𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥𝕤𝕙𝕦𝕚𝕤 𝔽𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖. 4- daagse cursus balans en stabiliteitstraining Heerenveen: woensdag 26 april, 17 mei, 31 mei […]

Lees verder

Nieuws | 1 februari 2023

Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie) voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken