Update Medische Fitness

Geachte Medisch Fitnessers,

Gezien de verscherpte maatregelen en richtlijn van het RIVM om het Corona virus verder aan te pakken wil TIGRA Heerenveen op een verantwoorde wijze zorg blijven verlenen. Om dit te bereiken zijn we genoodzaakt de medische fitness te sluiten tot 6 april?. Dit geldt ook voor de 1 op 1 trainingen in de medische fitness door Jeroen, Marielle, Miranda en Dewi.

We hopen op een ieders begrip voor deze vervelende situatie en proberen een verdere verspreiding van het virus op deze manier te beperken. Mocht de situatie veranderen dan kunt u dit lezen op de website en onze Facebookpagina.

Heeft u vragen schroom dan niet en neem contact op met ons via 0513-627165.

Namens TIGRA Heerenveen wensen wij u allen veel sterkte en hopelijk snel tot ziens!

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken