Update: Regeling medische fitness

I.v.m. de verlengde landelijke lockdown, blijft onze medisch fitness helaas gesloten t/m 2 maart a.s.
We hebben tot nu toe gewerkt met een coulanceregeling waarbij gekozen kon worden uit wel of geen compensatie.
Omdat er nog geen duidelijkheid is of we na 2 maart weer open mogen, willen we u nu een andere optie aanbieden.
Keuze 1 blijft onveranderd en onze fitnessinstructeurs blijven hun best doen om wekelijks een instructievideo te plaatsen op onze website en op Facebook, zodat u thuis in beweging kunt blijven.

  • Keuze 1: Geen compensatie. Ik ben tevreden met de online trainingsschema’s, video’s en adviezen. Ik steun TIGRA in deze periode en daarom maak ik geen gebruik van compensatie. TIGRA is u erg dankbaar voor uw ondersteuning in deze zware periode.
  • Keuze 2: We bevriezen uw abonnement, dit houdt in dat het abonnementsgeld niet wordt geïnd totdat we weer open gaan. Zodra we de deuren mogen openen, mag u 1 maand kosteloos trainen. Vervolgens start uw reguliere abonnement weer automatisch onder dezelfde voorwaarden als voorheen.

We zouden graag van iedereen een keuze ontvangen, zodat we dit administratief goed kunnen regelen. Graag uw reactie naar administratie@tigraheerenveen.nl

Blijf gezond en fit en we hopen u snel weer te zien, zodra de besmettingscijfers dalen en de regelgeving dat toelaat.

Met vriendelijke groet,
Het medisch fitness team van TIGRA Heerenveen

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken