Welkom terug Roald Otten!

Roald Otten is een oude bekende; Nadat hij in 2008 is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen, heeft hij ongeveer twee jaar gewerkt bij TIGRA. Hiernaast was hij werkzaam als fysio bij de Flyers.

In 2010 is Roald verhuisd naar Qatar om te gaan werken bij Aspetar, een sportmedisch ziekenhuis en later ook bij het Nationaal Olympisch voetbalteam van Qatar. Hier werkte hij dagelijks in een fantastische setting met veel goede (sport)fysiotherapeuten, (sport)artsen en chirurgen.

‘Sportfysiotherapie is niet mijn werk, maar mijn passie.’ Roald vindt het heerlijk om elke dag bezig te zijn met mensen die graag meer uit zichzelf willen halen en daarbij hulp nodig hebben om beter en sterker te worden en om lichamelijke klachten te verminderen. Sporters halen fysiek graag het maximale uit zichzelf en daardoor werkt hij graag met deze groep patiënten.

Eind 2015 is Roald teruggekomen naar Nederland en als zelfstandig fysiotherapeut gaan werken bij J&C Sportrevalidatie in Amstelveen. Hij is in 2014 vanuit Qatar begonnen aan de opleiding Masters of Science in Sports Physiotherapy via de University of Bath, te Engeland en deze heeft hij in 2018 afgerond.

Ook op wetenschappelijk gebied heeft hij zich goed kunnen ontwikkelen door o.a. zijn betrokkenheid bij meerdere onderzoeken, vooral op het gebied van de lies. Roald heeft inmiddels een aantal studies gepubliceerd, hij was als fysiotherapeut onderdeel van het Aspetar Groin Pain Centre, waar een multidisciplinair team van specialisten alle sporters met liesblessures onderzochten en behandelden. Om deze kennis en ervaring te delen heeft hij onlangs via het platform van SoccerDoc een geaccrediteerde e-learning ontwikkeld en geeft hij regelmatig presentaties en workshops.

Na jaren in het buitenland en in Almere/Amstelveen te hebben gewoond en gewerkt, is hij nu samen met zijn gezin terug in het Friese Haagje waar hij geboren en getogen is.

Roald is blij terug te zijn bij TIGRA en wij zijn trots dat hij zich weer aansluit bij ons team.

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Nieuws | 14 februari 2023

Cursus Balans & Stabiliteit

TIGRA Heerenveen biedt opnieuw de bekende cursus balans en stabiliteitstraining aan gegeven door Chris Groothoff. Een cursus met een visie die in verschillende domeinen van de fysiotherapie zijn toepassing vindt. 𝔼𝕣 𝕫𝕚𝕛𝕟 𝟜𝟛 𝕡𝕦𝕟𝕥𝕖𝕟 𝕥𝕠𝕖𝕘𝕖𝕜𝕖𝕟𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕒𝕔𝕔𝕣𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚𝕖𝕔𝕠𝕞𝕞𝕚𝕤𝕤𝕚𝕖 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕂𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥𝕤𝕙𝕦𝕚𝕤 𝔽𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖. 4- daagse cursus balans en stabiliteitstraining Heerenveen: woensdag 26 april, 17 mei, 31 mei […]

Lees verder

Nieuws | 1 februari 2023

Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie) voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken