Welkom terug Roald Otten!

Roald Otten is een oude bekende; Nadat hij in 2008 is afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen, heeft hij ongeveer twee jaar gewerkt bij TIGRA. Hiernaast was hij werkzaam als fysio bij de Flyers.

In 2010 is Roald verhuisd naar Qatar om te gaan werken bij Aspetar, een sportmedisch ziekenhuis en later ook bij het Nationaal Olympisch voetbalteam van Qatar. Hier werkte hij dagelijks in een fantastische setting met veel goede (sport)fysiotherapeuten, (sport)artsen en chirurgen.

‘Sportfysiotherapie is niet mijn werk, maar mijn passie.’ Roald vindt het heerlijk om elke dag bezig te zijn met mensen die graag meer uit zichzelf willen halen en daarbij hulp nodig hebben om beter en sterker te worden en om lichamelijke klachten te verminderen. Sporters halen fysiek graag het maximale uit zichzelf en daardoor werkt hij graag met deze groep patiënten.

Eind 2015 is Roald teruggekomen naar Nederland en als zelfstandig fysiotherapeut gaan werken bij J&C Sportrevalidatie in Amstelveen. Hij is in 2014 vanuit Qatar begonnen aan de opleiding Masters of Science in Sports Physiotherapy via de University of Bath, te Engeland en deze heeft hij in 2018 afgerond.

Ook op wetenschappelijk gebied heeft hij zich goed kunnen ontwikkelen door o.a. zijn betrokkenheid bij meerdere onderzoeken, vooral op het gebied van de lies. Roald heeft inmiddels een aantal studies gepubliceerd, hij was als fysiotherapeut onderdeel van het Aspetar Groin Pain Centre, waar een multidisciplinair team van specialisten alle sporters met liesblessures onderzochten en behandelden. Om deze kennis en ervaring te delen heeft hij onlangs via het platform van SoccerDoc een geaccrediteerde e-learning ontwikkeld en geeft hij regelmatig presentaties en workshops.

Na jaren in het buitenland en in Almere/Amstelveen te hebben gewoond en gewerkt, is hij nu samen met zijn gezin terug in het Friese Haagje waar hij geboren en getogen is.

Roald is blij terug te zijn bij TIGRA en wij zijn trots dat hij zich weer aansluit bij ons team.

©

Meer artikelen

Nieuws | 14 mei 2021

Update Medische Fitness

Beste medische fitnessers, Na maanden wachten schijnt er weer licht aan de horizon en is de kans groot dat we woensdag 19 mei de deuren van onze medische fitness weer mogen openen! De ziekenhuisopname cijfers lijken een gunstig beloop te hebben en aankomende maandag geeft het kabinet definitief uitsluitsel. We gaan ervan uit dat we […]

Lees verder

Nieuws | 7 mei 2021

Paulien Verhaar over haar revalidatie na corona

Paulien Verhaar (schaatster) is sinds eind 2020 bezig met het herstellen van langdurige coronaklachten, ook wel long covid genoemd. “Elke keer dat ik weer ging inspannen was het nog te veel en krijg ik een terugval (verhoging, hoofdpijn, extreme vermoeidheid). Op een gegeven moment was boodschappen doen al te veel. Heel moeilijk is het om […]

Lees verder

Nieuws | 29 april 2021

Leefstijladvies is terug!

Na een fijn zwangerschapsverlof is onze leefstijladviseur en gewichtsconsulente Miranda weer terug! Dit betekent dat je weer een afspraak kunt maken voor TIGRA Leefstijladvies. Vind je het lastig om een gezonde leefstijl te creëren? Lukt het afvallen niet of heb je weinig energie? Dan is TIGRA Leefstijladvies iets voor jou! Een gezonde leefstijl zorgt ervoor […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken

We zijn blij dat we de zorg kunnen leveren zoals u die van ons gewend bent!

video

HUISREGLEMENT

NEEM CONTACT OP