Word Ski-fit met het wintersport trainingsprogramma

Ga je binnenkort op wintersport en wil je zorgeloos kunnen skiën of boarden? Word dan SKI-FIT met het speciale TIGRA wintersport trainingsprogramma!

De SKI-FIT trainingen zijn specifiek gericht op coördinatie, balans, uithoudingsvermogen en kracht en dus volledig gefocust op wintersport. Wil je dus ook goed voorbereid op wintersport meld je dan nu aan voor medische fitness en train je fit met dit wintersport gerichte programma. Zo kun je straks veilig en super fit de pistes af!

Maak direct een afspraak met onze specialisten door te bellen naar 0513-627165 of een Whatsapp te sturen naar 06-86899422.

Je kunt op twee momenten komen trainen op onze locatie aan de Roerdomplaan in Heerenveen. Je gaat dan een uur aan de slag met onze specialisten met een persoonlijk trainingsprogramma:

  • Maandag 20:00 uur
  • Dinsdag 20:00 uur

Na de eerste training is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Indien je al een medisch fitness abonnement hebt dan kun je deze ook gebruiken voor de SKI-FIT trainingen, maak hiervoor dan wel eerst een afspraak.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken