Word Ski-fit met het wintersport trainingsprogramma

Ga je binnenkort op wintersport en wil je zorgeloos kunnen skiën of boarden? Word dan SKI-FIT met het speciale TIGRA wintersport trainingsprogramma!

De SKI-FIT trainingen zijn specifiek gericht op coördinatie, balans, uithoudingsvermogen en kracht en dus volledig gefocust op wintersport. Wil je dus ook goed voorbereid op wintersport meld je dan nu aan voor medische fitness en train je fit met dit wintersport gerichte programma. Zo kun je straks veilig en super fit de pistes af!

Maak direct een afspraak met onze specialisten door te bellen naar 0513-627165 of een Whatsapp te sturen naar 06-86899422.

Je kunt op twee momenten komen trainen op onze locatie aan de Roerdomplaan in Heerenveen. Je gaat dan een uur aan de slag met onze specialisten met een persoonlijk trainingsprogramma:

  • Maandag 20:00 uur
  • Dinsdag 20:00 uur

Na de eerste training is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Indien je al een medisch fitness abonnement hebt dan kun je deze ook gebruiken voor de SKI-FIT trainingen, maak hiervoor dan wel eerst een afspraak.

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 mei 2019

Informatiebijeenkomst artrose in de knie

Heb je last van artrose in je knie? Of lijken de symptomen die je hebt op deze reumatische aandoening? Kom dan naar de informatiebijeenkomst over knie artrose. Hier krijg je alles te weten over de symptomen, klachten en de behandeling hiervan. Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen een orthopedisch chirurg van het Orthoradius, een orthopedisch instrumentmaker van Mathot […]

Lees verder

Nieuws | 18 april 2019

Volgende week van dinsdag t/m vrijdag open!

Volgende week zijn wij van dinsdag tot en met vrijdag open. Op maandag 22 april zijn we paaseieren aan het zoeken. En op zaterdag 27 april vieren we Koningsdag!

Lees verder

Nieuws | 11 april 2019

NIEUW! Training Ruitergevoel

Paardrijden is niet gewoon maar op een paard zitten. Dat weten we allemaal, maar goed in balans zitten en rijden met je gevoel is best lastig. Goed zitten doe je niet zo maar even, dat moet je ruitergevoel doen! Tijdens deze training leer je voelen, het beheersen van je brein en zitten met Ruitergevoel. Op […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken