Word Ski-fit met het wintersport trainingsprogramma

Ga je binnenkort op wintersport en wil je zorgeloos kunnen skiën of boarden? Word dan SKI-FIT met het speciale TIGRA wintersport trainingsprogramma!

De SKI-FIT trainingen zijn specifiek gericht op coördinatie, balans, uithoudingsvermogen en kracht en dus volledig gefocust op wintersport. Wil je dus ook goed voorbereid op wintersport meld je dan nu aan voor medische fitness en train je fit met dit wintersport gerichte programma. Zo kun je straks veilig en super fit de pistes af!

Maak direct een afspraak met onze specialisten door te bellen naar 0513-627165 of een Whatsapp te sturen naar 06-86899422.

Je kunt op twee momenten komen trainen op onze locatie aan de Roerdomplaan in Heerenveen. Je gaat dan een uur aan de slag met onze specialisten met een persoonlijk trainingsprogramma:

  • Maandag 20:00 uur
  • Dinsdag 20:00 uur

Na de eerste training is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Indien je al een medisch fitness abonnement hebt dan kun je deze ook gebruiken voor de SKI-FIT trainingen, maak hiervoor dan wel eerst een afspraak.

©

Meer artikelen

Nieuws | 25 maart 2019

TIGRA hoofdsponsor Ronde van Oranjewoud

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen is voor de komende 3 jaar hoofdsponsor van de Ronde van Oranjewoud! Een jaarlijkse wandel- en hardloop route in de mooie bosrijke omgeving van Oranjewoud. De Ronde van Oranjewoud bestaat dit jaar 25 jaar en dat betekent dat er voor iedere deelnemer een leuk aandenken beschikbaar wordt gesteld! Wil je meedoen? Inschrijven […]

Lees verder

Nieuws | 21 maart 2019

BEDANKT! We zijn blij met onze 8,8! 

Omdat wij de kwaliteit van onze zorg belangrijk vinden vragen we onze cliënten altijd om hun mening. Onze zorgverlening van 2018 werd gewaardeerd met een 8,8. Daar zijn we super blij mee en willen we onze cliënten voor bedanken! Uiteraard blijven we gewoon ons best voor je doen en nemen wij de feedback mee om […]

Lees verder

Nieuws | 14 maart 2019

Opnames tv programma Tsjek

Vandaag legt Els aan Lennie Bronsveld van Omrop Fryslân uit hoe onze biologische klok werkt. Benieuwd? Vanaf 24 maart 17:35 uur kun je dit terug zien in het tv programma Tsjek!

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken