Word Ski-fit met het wintersport trainingsprogramma

Ga je binnenkort op wintersport en wil je zorgeloos kunnen skiën of boarden? Word dan SKI-FIT met het speciale TIGRA wintersport trainingsprogramma!

De SKI-FIT trainingen zijn specifiek gericht op coördinatie, balans, uithoudingsvermogen en kracht en dus volledig gefocust op wintersport. Wil je dus ook goed voorbereid op wintersport meld je dan nu aan voor medische fitness en train je fit met dit wintersport gerichte programma. Zo kun je straks veilig en super fit de pistes af!

Maak direct een afspraak met onze specialisten door te bellen naar 0513-627165 of een Whatsapp te sturen naar 06-86899422.

Je kunt op twee momenten komen trainen op onze locatie aan de Roerdomplaan in Heerenveen. Je gaat dan een uur aan de slag met onze specialisten met een persoonlijk trainingsprogramma:

  • Maandag 20:00 uur
  • Dinsdag 20:00 uur

Na de eerste training is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Indien je al een medisch fitness abonnement hebt dan kun je deze ook gebruiken voor de SKI-FIT trainingen, maak hiervoor dan wel eerst een afspraak.

©

Meer artikelen

Nieuws | 17 januari 2019

Sportmedisch Symposium 23 februari a.s. in Thialf

Op zaterdag 23 februari a.s. wordt in het Thialf Heerenveen het eerste Sportmedisch Symposium georganiseerd. Tijdens het symposium komen experts uit de sport, wetenschap, medisch specialistische zorg en eerstelijnszorg in het Thialf samen om voorafgaande aan het WK sprint deze belangrijke thema’s te bespreken. Sprekers vanuit diverse disciplines buigen zich over de vraag hoe gezonde topprestaties […]

Lees verder

Nieuws | 16 januari 2019

EK Shorttrack

Wat een succesvol EK Shorttrack in Dordrecht!🥇voor Suzanne, 🥇en 🥈 op de relay. Trots om onderdeel van de medische staf te zijn! Goed werk Gerard Broekema.

Lees verder

Nieuws | 10 januari 2019

Word Ski-fit met het wintersport trainingsprogramma

Ga je binnenkort op wintersport en wil je zorgeloos kunnen skiën of boarden? Word dan SKI-FIT met het speciale TIGRA wintersport trainingsprogramma! De SKI-FIT trainingen zijn specifiek gericht op coördinatie, balans, uithoudingsvermogen en kracht en dus volledig gefocust op wintersport. Wil je dus ook goed voorbereid op wintersport meld je dan nu aan voor medische […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken