Zwanger in de winter

We hebben eindelijk een winter met ijs in de sloot en veel sneeuw in het landschap, een speeltuin voor jong en oud. Als je zwanger bent kan het glibberen op straat erg vervelend zijn en bekkenklachten veroorzaken of verergeren.

De bekkenfysiotherapeuten hebben veel tips en trucs voor je om makkelijker te kunnen bewegen en je klachten onder controle te houden.

De stoep en toegangspaden naar de ingang van de praktijk zijn in ieder geval voor jullie schoongeveegd.

– Sandra, Mirjam en Lisette, bekkenfysiotherapeuten TIGRA Fysiotherapie Heerenveen.

Lees verder: Bekkenpijn rondom de zwangerschap

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken