Mijn naam is Agnes Beerda, ik ben geboren in Kollum op 13 juli 1973. Ik ben opgegroeid in Oranjewoud en woon nu met mijn zoon Björn in Oudeschoot.

Na mijn middelbare schoolperiode ben ik 25 jaar, eerst fulltime en na de geboorte van Björn parttime werkzaam geweest in de paardensport (harddravers). 13 jaar geleden ben ik benaderd door een fysiotherapiepraktijk om daar aan de slag te gaan. Daar heb ik mijn administratieve ervaring opgedaan.

 

 

Door mijn vrijwilligerswerk bij VV Mildam ben ik in contact gekomen met Gerard Broekema. Via Gerard ben ik begin november (2018) benaderd om het secretariaat te komen ondersteunen. Vanaf half november 2018 ben ik werkzaam op locatie It Hege Stik. Ik werk op dinsdag t/m vrijdag. In mijn werk vind ik de afwisseling en het contact met andere mensen het belangrijkst.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden, ook zit ik in het bestuur van de TV in Mildam. Ook bezoek ik regelmatig met mijn zoon de paardenkoersen in Wolvega. Verder heb ik als hobby’s: lezen, detectives kijken, winkelen of met een vriendin naar de bios of sauna gaan. Mensen uit mijn omgeving beschrijven mij als: behulpzaam, betrokken, gedreven en flexibel.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken