Over Arjen Wassenaar

BIG-nummer 79062144504
a.wassenaar@tigraheerenveen.nl

Sinds 2016 is Arjen werkzaam bij TIGRA, een groot team met veel specialismen en expertise.
Door de gezellige sfeer, leuke collega’s en de goede samenwerkingsverbanden zit hij hier prima op zijn plek.

Hij is Fysio- Manueel therapeut en ziet de patiënten voornamelijk in de behandelkamer. Hij werkt samen met collega’s ter ondersteuning van de behandeling, of worden patiënten doorgestuurd voor een second opinion. Zijn specialisme binnen de fysiotherapie is naast manuele therapie ook Dry Needling en hij werkt veel met stabiliteit. Binnenkort is Arjen ook inzetbaar voor echografie, hiervoor volgt hij momenteel de cursus.

Binnenkort zal hij naast de normale werkzaamheden een nieuwe uitdaging aangaan met de begeleiding van de schaatstalenten Langebaan en Shorttrack.
Dit zal binnen het CTO in Thialf plaatsvinden, en in samenwerking met Famke en Gea. Ook gaan we binnen de KNSB een rol vervullen in de begeleiding van de niet merken teams.
O.a. tijdens de voorbereidende wedstrijden als route voor de spelen in 2022 te Beijing.

Arjen is zelf ook sportief, hij loopt door het jaar regelmatig hard (samen met de hond) en af en toe doet die aan wielrennen of mountainbiken.
In de winter schaatst hij steevast zijn rondjes in de Elfstedenhal.
Thuis woont hij samen met partner, hond en kippen ‘een gezellige boel’!

Nieuws | 21 november 2022

𝔽𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖 𝕟𝕠𝕕𝕚𝕘 𝕚𝕟 𝟚𝟘𝟚𝟛?

‘Leven is bewegen’ dat is de slogan van de fysiotherapeut. Wij helpen je graag, maar hier zijn logischerwijs kosten aan verbonden. Je kunt je echter voor fysiotherapie verzekeren.  Dat fysiotherapie een toegevoegde waarde heeft bij een breed scala aan lichamelijke klachten, is inmiddels wel bekend. Echter weet niet iedereen dat de meeste kosten voor fysiotherapie […]

Lees verder

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken