Over Bernard Manje

BIG-nummer 99058094304
b.manje@tigraheerenveen.nl

Bernard is manueel therapeut en allround fysiotherapeut en sinds 2002 werkzaam bij TIGRA Heerenveen. Naast de opleidingen heeft hij diverse scholingen gevolgd in verschillende richtingen zoals dry needling, stabiliteitstraining, stabiliteitstraining, strottenhoofd- & kaakklachten, hoofdpijnklachten, Mime- en dansfysiotherapie.

Hij is gespecialiseerd in:

  • wervelkolom gerelateerde klachten
  • hoofdpijnklachten
  • mime therapie en dansblessures
  • kaakklachten en klachten in het hoofd/halsgebied
  • strottenhoofd klachten / stemproblemen

Bernard is aangesloten bij:

Naast zijn werkzaamheden bij TIGRA heeft hij zijn eigen praktijk in Utrecht en is hij werkzaam als manueel therapeut in de entertainment wereld. Zo is hij onder andere verbonden aan Stage Entertainment en Nijenhuis & co. waar hij castleden, muzikanten en crewleden behandeld van diverse theater producties. Zo heeft hij gewerkt bij Mary Poppins, We Will Rock You, Wicked, Saturday Night Fever, Sister Act, Jersey Boys, Moeder Ik Wil Bij De Revue, War Horse, Bodyguard, Grease, On your feet! en Was getekend Annie MG. en Mamma Mia. Daarnaast heeft hij gewerkt voor Nijenhuis & co. bij de filmopnames van Onze jongens deel 2 en voor internationale gezelschappen zoals The book of Mormon van Sonia Friedman Productions. Momenteel is hij onder andere actief bij de productie Tina! De Tina Turner musical.

In zijn vrije tijd sport hij regelmatig, spreekt hij af met vrienden om theatervoorstellingen, concerten of festivals te bezoeken.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken