Over Dorothea Dijkstra

Dorothea

BIG-nummer 99917290304
d.dijkstra@tigraheerenveen.nl

Dorothea is in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut, kort daarna heeft ze zich gespecialiseerd als oedeemfysiotherapeut. Deze werkervaring heeft ze opgedaan in de provincie Groningen, maar als een echte Friezin koos ze ervoor om haar werk dichterbij huis te zoeken.

Dorothea is gespecialiseerd in het behandelen van oedeem, littekens en vermoeidheid tijdens en/of na de behandeling bij kanker. Naast deze specialisatie heeft ze verschillende cursussen en bijscholingen gevolgd, zoals lymfetaping, fascietechnieken en oncologische revalidatie. Zo kan ze helpen bij verkleefde littekens, maar ook conditieopbouw tijdens en/of na chemotherapie is iets waar Dorothea begeleiding bij kan geven. Dorothea werkt hiervoor actief samen met artsen, plastisch chirurgen, mammaverpleegkundigen en andere specialisten.

In haar vrije tijd geniet ze graag van de Friese natuur, dieren en sport. Ze doet aan yoga, dansen en fitness. Hier komt ze volledig tot rust om op maandag fris en fruitig voor haar cliënten klaar te staan.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken