Over Elaine Reitsema

Elaine Reitsema

Sinds september is Elaine Reitsema bij TIGRA Heerenveen als sporttherapeut en manueel therapeut. Na het behalen van mijn diploma Fysiotherapie, startte ik in 2013 met werken in Leeuwarden. Daarna ben ik de afgelopen 5 jaar werkzaam geweest in Stiens bij Bakker Training|Therapie. Afgelopen februari heb ik mijn master tot manueeltherapeut behaald, maar omdat sport mijn passie is, wilde ik graag doorleren tot sportfysiotherapeut. De komende maanden ben ik nog aan het studeren, om in maart de opleiding tot sportfysiotherapeut af te ronden.

Naast het werken, doe ik zelf ook aan sport. Ik heb jaren gekorfbald, maar onlangs een switch gemaakt naar crossfit. Daarnaast mag ik graag hardlopen of een rondje fietsen op de racefiets.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken