Over Jelmer Muis

BIG-nummer 89923452504
j.muis@tigraheerenveen.nl

Dit is Jelmer Muis (1990) na rondzwervingen via Maastricht, Utrecht, Australië en Amsterdam keerde hij in de zomer van 2022 terug naar de Kop van Overijssel, waarna hij is gaan samenwonen in Oldemarkt. Als fysiotherapeut vindt hij het prachtig om samen met patiënten een traject in te gaan, dat je de patiënt echt beter leert kennen en zo op de best mogelijke manier hem/haar kan begeleiden in het behandeltraject. Mede dankzij zijn master Klinische Gezondheids- en Fysiotherapiewetenschappen heeft hij geleerd om met een kritisch oog naar wetenschappelijke literatuur en klinisch beleid in de praktijk te kijken. Naast fysiotherapeut is hij ook bij de Erasmus Universiteit te Rotterdam werkzaam als projectleider op het gebied van mentale gezondheid bij studenten. Gelukkig kan dat tegenwoordig voornamelijk op afstand.

Jelmer speelt graag een pot voetbal of squash, maar ook met hardlopen, wielrennen en motorrijden vermaakt hij zich prima.
In de wintermaanden is hij te vinden in de rietlanden van De Weerribben om riet te snijden; een ambacht die diepgeworteld zit in zijn familie.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken