Over Jeroen van der Mei

j.vandermei@tigraheerenveen.nl

Jeroen is sinds 2012 werkzaam bij TIGRA Fysiotherapie Heerenveen als fitness- en leefstijlinstructeur. Hij houdt zich onder andere bezig met de begeleiding van de beweegprogramma’s, zoals het beweegprogramma diabetes en medische fitness. Daarnaast heeft hij jaren lang samen met een kinderfysiotherapeut de Fitkids trainingen voor zijn rekening genomen. Hierbij trainen en bewegen kinderen met een chronische ziekte, beperking of een langdurige aandoening. Ze krijgen hierbij professionele begeleiding in een sportieve en stimulerende omgeving.

Jeroen is flexibel inzetbaar voor  het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek bij bedrijven. Hierbij richten we ons op duurzame inzetbaarheid.

‘Sinds 2015 ben ik ook gediplomeerd sportmasseur. Om mijn kennis te vergroten heb ik een cursus Medical Taping gevolgd. Dit is een nuttige aanvulling op sportmassage.’

Jeroen is naast zijn werkzaamheden bij TIGRA ook volop bezig met zijn passie voor bewegen en gezondheid. Zo fitnesst en mountainbiket hij veel en is hij een eigen onderneming op het gebied van personal training begonnen.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken