Over Manon Wouda

BIG-nummer 89923231904
m.wouda@tigraheerenveen.nl

 

Manon is sinds 2019 werkzaam bij TIGRA Fysiotherapie Heerenveen en behandelt kinderen van 0 tot 18 jaar met verschillende klachten. “Juist de verscheidenheid aan klachten maakt het werk zo leuk, geen dag is hetzelfde en je moet snel kunnen schakelen van een baby met een voorkeurshouding naar een schoolgaand kind met schrijfproblemen of een puber met rugklachten.” Manon heeft in 2017 de Bachelor Fysiotherapie afgerond, waarbij zij al een minor in de richting van kinderfysiotherapie heeft gevolgd. “Sindsdien wist ik: ik wil kinderfysiotherapeut worden!” Het was dan ook vanzelfsprekend om de Master Kinderfysiotherapie te gaan volgen.

 

In 2021 heeft zij de Master Kinderfysiotherapie afgerond en ondertussen heeft ze zich verder verdiept in de kinderfysiotherapie door verschillende cursussen te volgen zoals Plagiocephalometrie, Shockwave bij spasticiteit en Sportblessures bij kinderen.
Manon begeleidt op woensdag de Fitkids, ziet kinderen aan huis en onderhoudt nauw contact met de kinderartsen en kinderrevalidatieartsen in de Tjongerschans.

“Ik haal er enorm veel voldoening uit om met kinderen te werken die net even iets meer aandacht nodig hebben, ik vind het fantastisch dat geen enkele dag hetzelfde is en dat ouders je hun kostbaarste bezit toevertrouwen.”

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken