Over Manon Wouda

BIG-nummer 89923231904
m.wouda@tigraheerenveen.nl

Hoi allemaal! Mijn naam is Manon Wouda, ik ben 23 jaar en woon in het mooie Grou. In 2013 ben ik begonnen met de Bachelor Fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool in Groningen, deze heb ik afgerond in 2017. Tijdens de bachelor heb ik een minor gedaan gericht op de Kinderfysiotherapie en sindsdien wist ik: ik wil kinderfysiotherapeut worden!

 

Ik ben dan ook in 2018 gestart met de Master Kinderfysiotherapie. Ik haal er enorm veel voldoening uit om met kinderen te werken die net even iets meer aandacht nodig hebben, ik vind het fantastisch dat geen enkele dag hetzelfde is en dat ouders je hun kostbaarste bezit toevertrouwen.

Naast het werken als (kinder)fysiotherapeut doe ik zelf aan paardrijden en fitness, hou ik van uitgaan, lekker eten en reizen.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken

We zijn blij dat we de zorg kunnen leveren zoals u die van ons gewend bent!

video

HUISREGLEMENT

NEEM CONTACT OP