Over Merel van der Lei


m.vanderlei@tigraheerenveen.nl
BIG 29926496804

Merel is sinds juni 2022 werkzaam bij TIGRA Heerenveen.
Na 3 jaar in Groningen te hebben gewerkt, zit ze nu met veel plezier 1,5 dag in Heerenveen en 1,5 dag bij Fitaal in Drachten.

 

Nadat zij binnen haar studie, stage en werk met kinderfysiotherapie in aanraking is gekomen, heeft dit de interesse gewekt en studeert ze sinds september 2020 aan de master opleiding tot kinderfysiotherapeut bij Avans+ in Breda.

 

Naast het werk en de studie is er genoeg tijd voor andere dingen. Merel woont samen in het gezellige Groningen, loopt graag hard en kan regelmatig haar energie kwijt in de sportschool. In de winter een graag geziene gast op de skipistes en in de overige tijd zoekt ze graag vriendinnen en gezelligheid op. 

Onder de mensen zijn is erg belangrijk, als fysiotherapeut kan dit volop. Je werkt samen met zowel collega’s als cliënten om tot een passend behandelplan te komen en zo klachten te verhelpen. Haar doel is om cliënten zo efficiënt en plezierig mogelijk te helpen, zodat ze weer snel klachtenvrij kunnen sporten en bewegen. ‘Samenwerking tussen fysiotherapeut en cliënt is mede de sleutel tot succes’!

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken