Over Thom Kruyt

BIG-nummer 19925452304
t.kruyt@tigraheerenveen.nl

Hallo! Mijn naam is Thom Kruyt, ik ben 25 jaar en kom uit Buitenpost. Na mijn VWO afgerond te hebben, heb ik ervoor gekozen om een jaar naar Canada te gaan. Hier kwam ik voor het eerst zelf in aanraking met fysiotherapie en de vonk sloeg gelijk over. Vervolgens met nog een jaar Bewegingswetenschappen ertussen aan de opleiding Fysiotherapie begonnen. Dit met veel plezier afgerond en nu mag ik hier bij TIGRA eindelijk doen waar ik in Canada verliefd op werd.

Het leukste aan fysiotherapie vind ik het bijdragen aan het herstel van lichamelijke klachten. Maar ook om mensen vaardigheden en vertrouwen te geven dat ze weer de controle over hun lichaam terug krijgen.

In 2020 begonnen met de master Geriatrie-fysiotherapie. Met behulp van deze master hoop ik mijn kennis en kunde op het gebied van ouderenzorg sterk te verbeteren en hiermee deze doelgroep beter te kunnen helpen. Mijn interesse voor werken met ouderen komt uit de grote waardering die ik haal uit het verbeteren van mensen hun functioneren. Met veel geduld en aandacht probeer ik te zorgen dat ze binnen het eigen kunnen zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven.

Naast fysiotherapie hou ik erg van een potje tennis, een rondje hardlopen of een mooie reis! Ieder jaar probeer ik een nieuw land of nieuw deel van een land te ontdekken.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken