TIGRA partners

Om jou de beste zorg te kunnen geven werken wij samen met verschillende specialisten. We hebben een groot aantal partners in verschillende vakgebieden die goede kwaliteit leveren. Tevens staan wij ook altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Tjongerschans

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen heeft een goede samenwerking met de specialisten van ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen. Op verschillende vlakken werken we samen. Onder andere met de afdelingen gynaecologie, orthopedie, kindergeneeskunde, neurologie, KNO en cardiologie hebben we goede contacten. We zorgen dat de zorg van jouw klachten goed wordt afgestemd zodat we je goed kunnen begeleiden!

Sportgeneeskunde Friesland

Onze sportfysiotherapeuten zijn aangesloten bij Sportgeneeskunde Friesland in Heerenveen. Bij Sportgeneeskunde Friesland ben je van goede sportmedische zorg verzekerd! Sportgeneeskunde Friesland is erkend door de Federatie van Sportmedische Instellingen waar specifieke kwaliteitseisen gelden.

Hoofdpijn Netwerk Noord

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen is aangesloten bij Hoofdpijn Netwerk Noord, een netwerk van fysiotherapeuten en manueel therapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van hoofdpijnklachten.
Het netwerk werkt nauw samen met het hoofdpijncentrum van het Martini Ziekenhuis in Groningen en de aangesloten therapeuten uit Groningen, Friesland en Drenthe om kennis en kunde optimaal te houden over verschillende soorten hoofdpijn en de mogelijke behandelvormen.

Fysiogroep Nederland

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen is regio-partner van Fysiogroep Nederland. Met deze samenwerking denken wij hét verschil te maken, voorop te blijven lopen en in te spelen op de veranderingen in de paramedische sector. Samen met FGN willen we hoogwaardige praktijken binden in Friesland en door samenwerking sterker te worden.

Pijnpoli Tjongerschans

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen werkt nauw samen met de Pijnpolikliniek Tjongerschans. Artsen Jan Piet Tabak en Sjouke Schiere behandelen samen met de verpleegkundigen hun cliënten in de kliniek in het Abe Lenstra Stadion. Wij zijn hierbij nauw betrokken.

ClaudicatioNet / Chronisch ZorgNet

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen is aangesloten bij het Chronisch ZorgNet. Dit is hét landelijke netwerk van oefen- en fysiotherapeuten, gespecialiseerd in het geven van speciale looptherapie bij claudicatio intermittens (etalagebenen). Binnen dit netwerk worden oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact gebracht.

ParkinsonNet

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen is aangesloten bij ParkinsonNet. Dit is een landelijk netwerk dat bijdraagt aan een hoogwaardige kwaliteit van zorg. De best mogelijke zorg en kwaliteit van leven voor iedereen met de ziekte van Parkinson, of een atypisch parkinsonisme. Door mensen met Parkinson centraal te stellen en de samenwerking tussen verschillende zorgdisciplines te verbeteren. Faciliteert ParkinsonNet een optimaal netwerk van Parkinson specialisten, binnen TIGRA Heerenveen is Sieta Anema de specialist.

Netwerk Sportfysiotherapie Friesland

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapeuten in de Sport (NVFS) in de regio Friesland. Onze sportfysiotherapeuten zijn geregistreerd NVFS-sportfysiotherapeuten. Hierdoor is iedere hulpvraag van sporters bij ons in goede handen.

Centra voor Topsport en Onderwijs (CTO) Heerenveen

Het Ministerie van VWS, NOC*NSF en de sportbonden brengen topsportprogramma’s en de beste faciliteiten bij elkaar. In Nederland zijn daarom sinds september 2009 Centra voor Topsport en Onderwijs (CTO) opgericht op vier plaatsen. Waarvan één in Heerenveen. Het unieke aan dit centrum is dat o.a. trainingsfaciliteiten, huisvesting, onderwijs, (para)medische begeleiding en andere specialistische begeleiding dicht bij elkaar zijn. Wij werken nauw samen met het CTO zodat sporters zich kunnen richten op trainen en maximaal presteren.

Ergo Tichtby

Ergotherapie maakt het mensen mogelijk om (opnieuw) dagelijkse activiteiten uit te voeren of deel te nemen aan activiteiten in hun eigen omgeving en in de samenleving. Indien mensen (en hun mantelzorger) door (gezondheids)problemen beperkingen ervaren in de dagelijkse activiteiten die voor hen belangrijk zijn, kan ergotherapie nodig zijn.

TIGRA Beheer

De praktijk in Heerenveen is aangesloten bij het landelijk franchisenetwerk TIGRA, voor vitale werknemers. We bieden hierdoor een breed scala aan diensten voor werknemers en werkgevers. Kijk voor meer informatie op de site van TIGRA Beheer

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken