TIGRA partners

Om jou de beste zorg te kunnen geven werken wij samen met verschillende specialisten. We hebben een groot aantal partners in verschillende vakgebieden die goede kwaliteit leveren. Tevens staan wij ook altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Tjongerschans

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen heeft een goede samenwerking met de specialisten van ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen. Op verschillende vlakken werken we samen. Onder andere met de afdelingen gynaecologie, orthopedie, kindergeneeskunde en cardiologie hebben we goede contacten. We zorgen dat de zorg van jouw klachten goed wordt afgestemd zodat we je goed kunnen begeleiden!

Sportgeneeskunde Friesland

Sportfysiotherapeuten van TIGRA Fysiotherapie Heerenveen zijn aangesloten bij Sportgeneeskunde Friesland in Heerenveen. Bij Sportgeneeskunde Friesland ben je van goede sportmedische zorg verzekerd! Sportgeneeskunde Friesland is erkend door de Federatie van Sportmedische Instellingen waar specifieke kwaliteitseisen gelden.

Pijnpoli Tjongerschans

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen werkt nauw samen met Tjongerschans en ook specifiek met de Pijnpolikliniek Tjongerschans. Artsen Jan Piet Tabak en Sjouke Schiere behandelen samen met verpleegkundigen cliënten in hun kliniek in het Abe Lenstra Stadion. TIGRA Fysiotherapie Heerenveen is hierbij nauw betrokken.

ClaudicatioNet

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen is aangesloten bij ClaudicatioNet. Dit is hét landelijke netwerk van oefen- en fysiotherapeuten, gespecialiseerd in het geven van gesuperviseerde looptherapie bij claudicatio intermittens (etalagebenen). Binnen dit netwerk worden oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact gebracht.

Netwerk Sportfysiotherapie Friesland

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapeuten in de Sport (NVFS) in de regio Friesland. De sportfysiotherapeuten bij TIGRA Fysiotherapie Heerenveen zijn geregistreerd NVFS-sportfysiotherapeuten. Hierdoor is iedere hulpvraag van sporters bij ons in goede handen.

Centra voor Topsport en Onderwijs (CTO) Heerenveen

Het Ministerie van VWS, NOC*NSF en de sportbonden brengen topsportprogramma’s en de beste faciliteiten bij elkaar. In Nederland zijn daarom sinds september 2009 Centra voor Topsport en Onderwijs (CTO) opgericht op vier plaatsen. Waarvan één in Heerenveen. Het unieke aan dit centra is dat o.a. trainingsfaciliteiten, huisvesting, onderwijs, (para)medische en andere specialistische begeleiding dicht bij elkaar te vinden zijn. Wij werken nauw samen met CTO zodat sporters zich kunnen richten op trainen en maximaal presteren.

TipTop Sport

Voor sporters die het maximale uit zichzelf willen halen, biedt sportpsycholoog Mark Schuls van  TipTop Sport training om mentaal sterker te worden. Geen psychologie van de koude grond, maar professionele begeleiding om sportpsychologie structureel praktisch toe te passen. In Groningen, Emmen en in Heerenveen vanuit het TIGRA. TipTop Sport biedt mentale coaching, groepstrainingen en online mentale training. 

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken