TIGRA Personal Training

Iedere sporter is uniek, met een eigen behoefte en een eigen doel. Een personal trainer biedt daarom altijd uitkomst.
Het blijkt zelfs dat maar liefst 90% van de sporters die trainen met een personal trainer, ook daadwerkelijk hun doelen behalen.

Wat doet een personal trainer?

Een personal trainer is iemand die mensen persoonlijk begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching.
Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de beste manier van trainen. Zo zorgt een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van het trainingsprogramma, maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht. Ze zorgen ervoor dat je op alle vlakken gesteund, gemotiveerd en uitgedaagd blijft, op weg naar een fitter lichaam. Daarnaast zorgt een personal trainer ervoor dat alle oefeningen op de juiste manier worden uitgevoerd en dat er verantwoord wordt getraind zonder blessures.

Alvorens de Personal Training start vindt er een intake plaats. Hiermee brengen wij de fitheid in kaart middels een vraaggesprek en zullen we persoonlijke doelstellingen en gewenste eindresultaten doornemen en verwerken in een trainingsplan.

De trainingen worden gegeven op onze locatie aan de Roerdomplaan, kleinschalig opgezet en dat betekent exclusiviteit en aandacht.
We kunnen gebruik maken van de fitnessapparatuur, maar gaan vooral aan de slag met vrije oefeningen (zonder gebruik van apparatuur).

Vrije oefeningen?

Het belangrijkste van vrije oefeningen is dat ze je dwingen om een beweging helemaal zelfstandig uit te voeren. Je weet daardoor zeker dat ook alle betrokken hulpspieren in actie komen.
Dat vergroot niet alleen je functionele kracht, maar ook je algemene balans en je houding. Een ander voordeel is dat je gedwongen wordt om je gedachten bij de oefening te houden en dat je de beweging altijd gefocust uitvoert.

Personal training in een praktijk voor fysiotherapie?

Personal Training bij de fysiotherapeut lijkt een aparte combinatie, maar is eigenlijk heel logisch. Blessures kunnen ook bij fitness makkelijk ontstaan en verkeerde oefeningen doen soms meer kwaad dan goed. Bij TIGRA Personal Training zijn de oefeningen samengesteld door onze fysiotherapeuten en personal trainers. Zij hebben de juiste kennis over de juiste oefeningen voor het lichaam, zodoende ben je verzekerd van gespecialiseerd advies in een professionele omgeving.

Abonnement

Personal Training wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar, de kosten zijn als volgt:

Strippenkaart 6 trainingen á 50 minuten 270,– incl. 9% BTW + gratis intake
Strippenkaart 12 trainingen á 50 minuten 480,– incl. 9% BTW + gratis intake

Onze strippenkaarten zijn na aankoop 1 jaar geldig 

INTAKEGESPREK?

Bel ons dan op 0513 – 627 165
of vul het contactformulier in.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken