Revalidatie voorste kruisband Arnold

Na twee keer zijn voorste kruisband van zijn linkerknie te hebben gescheurd, moest Arnold worden geopereerd aan zijn voorste kruisband en werd deze gereconstrueerd, een zware operatie. Een flinke tegenslag voor de fanatieke voetballer en kaatser. Arnold revalideerde bij TIGRA en kan sinds kort weer meetrainen en deelnemen aan voetbal- en kaatswedstrijden.

Arnold: ‘TIGRA is voor mij een enorme steun geweest om weer op mijn oude sportniveau te komen met mijn knie. Gedurende de intensieve begeleiding en behandeling hield het team van TIGRA het revalidatieproces nauwlettend in de gaten. Ook werd ik als cliënt niet uit het oog verloren. De fysiotherapeuten van TIGRA Fysiotherapie Heerenveen waren voor mij flexibel en gemotiveerd. Ik zou het iedereen aanraden, zeker als sporter.’

Heb je last van een blessure, heb je een operatie in het vooruitzicht of ben je net geopereerd? We helpen je graag bij het herstel en bij het terugkeren naar het oorspronkelijke sportniveau. Maak direct een afspraak of bel 0513 – 627 165.

Afspraak maken

  • Geef hier eventuele voorkeur voor dag / tijdstip aan
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken