Revalidatie

Heerenveen bruist als het gaat om sport! Het voorkomen en behandelen van sportblessures bij (top)sporters is één van onze belangrijkste taken. We helpen geblesseerde sporters zo snel mogelijk terug te komen op het oorspronkelijke niveau. Met dat doel begeleiden wij vele sporters. We werken nauw samen met het Sportgeneeskunde Friesland en ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen.

Sportrevalidatie is heel breed. Onze begeleiding is gericht op de periode dat de sporter geblesseerd raakt tot dat hij/zij weer terug is op het oude niveau. Soms is het oude niveau niet haalbaar. Dan is het doel om binnen de grenzen het hoogst haalbare niveau te bereiken.

Dit kan ook betekenen dat een sporter soms na de behandeling een beter niveau haalt dan voor het moment van de blessure. Simpelweg omdat op basis van een goede analyse en behandeling niet eerder geconstateerde tekortkomingen in bijvoorbeeld kracht of coördinatie extra aandacht hebben gekregen tijdens de revalidatie. Naast sportrevalidatie kunnen er andere vormen van revalidatie plaatsvinden zoals bijvoorbeeld revalidatie bij chronische pijn. Onze collega’s vertellen in de video meer over revalideren bij TIGRA Fysiotherapie Heerenveen.

Vragen of wilt u een afspraak maken? Vul het formulier in of bel 0513 – 627 165.

Contactformulier

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken