Revalidatie

Heerenveen bruist als het gaat om sport! Het voorkomen en behandelen van sportblessures bij (top)sporters is één van onze belangrijkste taken. We helpen jou zo snel mogelijk van je blessure af te komen en weer terug op je oorspronkelijke niveau te komen. Met dat doel begeleiden wij veel (top)sporters. We werken hierbij vaak nauw samen met het Sportgeneeskunde Friesland en ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen.

Sportrevalidatie is heel breed. Onze begeleiding is gericht op de periode dat je geblesseerd raakt tot dat je weer terug bent o je oude niveau. Soms is het oude niveau niet haalbaar. Dan is het doel om binnen de grenzen het hoogst haalbare niveau te bereiken.

Dit kan ook betekenen dat je na het revalidatietraject een beter niveau haalt dan voor het moment van de blessure. Simpelweg omdat op basis van een goede analyse en behandeling niet eerder geconstateerde tekortkomingen in bijvoorbeeld kracht of coördinatie extra aandacht hebben gekregen tijdens de revalidatie. Naast sportrevalidatie kunnen er andere vormen van revalidatie plaatsvinden zoals bijvoorbeeld revalidatie bij chronische pijn. Onze collega’s vertellen in de video meer over revalideren bij TIGRA Fysiotherapie Heerenveen.

Vragen of wil je een afspraak maken? Vul het formulier in of bel 0513 – 627 165.

Afspraak maken revalideren

  • Geef hier eventuele voorkeur voor dag / tijdstip aan
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken