Samenwerking verenigingen

Wat kan TIGRA Heerenveen voor jullie sportvereniging betekenen?

Met een aantal sportverenigingen Heerenveen heeft TIGRA afspraken gemaakt. Dit varieert van het geven van een presentatie over blessurepreventie aan trainers en verzorgers tot het ondersteunen van sporters in trainingen (hierbij valt te denken aan onder andere kracht- en stabiliteitstraining). Iedere vereniging heeft haar eigen doelstellingen, ambities en budget.

Wat is mogelijk?

  • Iedere vereniging die een overeenkomst met TIGRA Heerenveen aangaat, kan rekenen op een snelle blessurebehandeling. Op werkdagen kan de geblesseerde sporter binnen 24 uur terecht bij één van de (sport)fysiotherapeuten.
  • TIGRA Heerenveen kan bij de vereniging een sportspreekuur houden. Voordeel van dit spreekuur op locatie is de laagdrempeligheid; sporters met een zeurend pijntje – vaak een beginnende blessure – stappen dan wel binnen, terwijl ze het pijntje te licht vinden voor het maken van een afspraak bij de fysiotherapeut.
  • Jonge sporters die op hoog niveau moeten presteren, hebben nog wel eens moeite een juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. TIGRA Heerenveen biedt begeleiding aan de sporter waarbij ook de trainer en/of de ouders worden betrokken.
  • TIGRA Heerenveen kan sporters extra ondersteuning bieden in trainingen (hierbij valt te denken aan onder andere kracht- en stabiliteitstraining).
  • Tenslotte verzorgt TIGRA Heerenveen ook presentaties, bijvoorbeeld over blessurepreventie, voor trainers, andere kaderleden en sporters van een vereniging.

Wij werken onder andere samen met;

Voetbalvereniging Heerenveen
Voetbalvereniging Nieuweschoot
Voetbalvereniging Mildam
Voetbalvereniging GAVC (Grou)
Atletiekvereniging Heerenveen
Korfbalvereniging Heerenveen
SGHA-Waterpolo
KNSB + Talententeam  Lange baan / Shortrack / Kunstrijden
Tennis vereniging Ten Woude
Basketball vereniging Dyna 75
Turnen Topsport Noord (dames)
HHC Quick Stick
RTC Judo
Golfclub Heidemeer
IJshockey club UNIS Flyers

Belangstelling?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met één van onze (sport)fysiotherapeuten; 0513-627165 of mail naar administratie@tigraheerenveen.nl

Nieuws | 9 september 2022

Samenwerking verenigingen

De vakanties zijn voorbij en het sporten weer gestart, de eerste trainingen achter de rug en alweer wedstrijden gespeeld. Het ontstaan van blessures hoort hier helaas ook bij. Op de site van het RIVM staat een mooi overzicht van feiten en cijfers over sport en bewegen. Zoals jullie inmiddels weten heeft TIGRA Fysiotherapie Heerenveen samenwerkingen […]

Lees verder

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken